Subscribe

duminică, 15 iunie 2008

Fisuri in armura

Am descoperit ce am scris in pseudojurnal despre majoratul meu, relatii cu femeile, prietenii. Vorbe care frizeaza trivialitatea extrema si imi arata cat de direct eram. Acum sunt putin exhibitionist, dar este un lucru absolut necesar. Rescriind gandurile mele sper sa imi regasesc trecutul, sa-l umanizez si poate chiar sa ma simt mai confortabil in preajma lui. Ideea asta nu a picat para malaiata, persoana caruia trebuie sa ii multumesc se va simti vizata. As spune ca nu imi pasa de cei care imi citesc blogul, dar asta ar fi tot o forma de a arata ca imi pasa. De asemenea daca as spune de ce scriu ceea ce scriu, la fel. Nu incerc sa construiesc premisele unui eventual dialog cu cititorii, dar stiu ca si neincercarile mele pot deschide minti, suflete, portofele. Blogul meu va deveni un jurnal personaj in care voi exersa din cand in cand ying-yangul: forme de atasament - detasare; constructii artificiale - traire bruta; ordine-haos, samd. Imi ofer din ce in ce mai putine justificari, ma delectez uneori in vulgaritate, alesii ghicesc intotdeuna.

Un fragment din trecut:

Profil Ramona:
-miercuri, 6 octombrie 2004
-noua mea prietena
-16 ani, Loga, nascuta pe 9 martie
-She likes Guns & Roses, AeroSmith, Nirvana
-ii place sa citeasca
-nu e superficiala si nu ii plac oamenii superficiali
-ii plac persoanele cu care poate vorbi bine
-thinks with her heart
-i-am zis ca nu vreau ca ea sa se simta legata de mine. ea a zis ca nu se simte
-i-am zis ca sunt raspunzator de ceea ce simt si ca nu pot da vina pe altcineva pentru asta. e de acord cu mine
-she likes small kids
-se intelege bine cu Paula
-gusturile nu se discuta, her opinion & mine
-la mare, ea si cu Paula faceau pe lesbienele
-nu vrea sa sufere
-ii place de mine si a zis ca nu stie ce ar face daca as parasi-o
-ii plac filmele porno
-nu vrea lucruri monotone. gandeste si vorbeste mult
-m-a surprins putin cu Paula care mi-a spus ca in Ramo umbla hormonii si ca se masturbeaza de 3 ori pe saptamana. I said: 95% din tipi fac asta. Ea: la fete e mai mic fiindca multe nu stiu cum sa o faca. Ramo-dusul.
-daca o insel s-a terminat
-a incercat menaje a troa kissing

Message to R after a night in my bed (blowjob & cunnilingus): Wow, what a night!! Acum ma simt mai bine decat ma simteam joi! U? Wish taht you didn't change your opinion about me. U can have trust in me. O'm not like the rest and i told you: I want you to be happy with me. I want you. Follow your heart and choose. Mai vb. Kiss u. Zbye.

Important: Mi-a spus ca e frigida, ca a mai facut blow job cu un tip dar fara sentimente, cu mine a fost cu sentimente. Eu i-am zis de Lydia, de cum ea s-a dus la ginecolog sa vada daca este virgina. I-am mai spus ca eu sunt virgin si ca nu am mai facut cunilingus cu nici o tipa.
Ea a zis ca vrea sa faca dragoste si nu sex cu mine -> vrea sa fie cu sentimente. He is falling for me (more with each passing day) but still she does not love me yet. S-a imbatat azi (festivalul vinului) si a fost foarte sincera: a zis ca exista o parte de 40% din ea care e o tarfa. Primul tip pe care l-a iubit cu adevarat (si singurul) a fost Big Chief. Acum il uraste. A zis ca in timp ce era cu el, B.C. alerga dupa alt tip si ca in final i-a pierdut pe amandoi. Apoi B.C. s-a combinat cu una si el si-a pierdut virginitatea dupa cateva zile. Ea a zis ca virginitatea ei e foarte importanta.

Povestea cu Calin: S-a simtit atrasa de el (astazi tipul i-a porpus sa vina in excursie la Romanesti), ea a avut un moment de ezitare, nu a stiut pe cine sa aleaga. M-a pus pe mine sa o ajut. The bitch inside her s-a manifestat. Dar m-a ales pe mine, apoi taicamiu ne-a luat din studenti si ne-a dus in zona ei. Acolo am stat, i-am citit poezia mea "Don't tame your feelings" si totul a fost bine. A discutat cu masa problema cu Calin, ea i-a zis: "Stai cu Mace". A intuit oarecum bine in legatura cu my ex, nu stiu daca mai tin la ea dar ceva se intampla atunci cand o vad.

Story-> Dupa majoratul lui Lydia: Plimbare pana la Sag cu Masina lui Calin(alt Calin). Ramo statea pe pula mea, toti fumam si beam vodka, apoi un tip s-a suit pe masina iar soferul a iesit cu jumatate de corp afara, conducand doar cu o mana si un picior. Viteza era de 100km/h, apoi a accelerat pana la 150km/h!!! Cand am ajuns la Timis ne-am invartit putin pe iarba, s-a spart pompa de benzina, am incercat sa impingem masina, fetele faceau pe prostituatele incercand sa opreasca o masina care sa ne ajute. Next a venit o masina a jandarmiilor ce ne-a tractat pana in Timisoara.

Vrea sa faca dragoste cu mine. Se va intampla la mine in apartament(camera). Vom folosi un prezervativ, bineinteles. A zis sa o invat cum sa imi faca un hand-job, ii voi arata. Inainte sa facem sex(love), ar fi mai bine sa ma termin eu (ca sa-mi fie mai usor). Virginitatea mea nu e deloc importanta, important este ca vreau sa fac sex cu Ramona, because i almoust love her, and she is great. Pe de alta parte, cred ca ar trebui sa treaca ceva timp fara sa o vad. Sunt curios, daca m-ar parasi, oare cum m-as simti. 50% feel good, 50% suffer? Anyway, amandoi ne vom aminti toata viata.

Cand mi-e greu la invatat, trebuie sa ma gandesc la ea, la faptul ca vom face sex &
la faptul ca ei ii place de mine a lot.

Ce prostii, imi dau singur sfaturi, le scriu jos pentru ca in general nu le aplic. Poate ca uitandu-ma la ele o sa-mi intre in cap cel putin o parte dintre ele. Exercitiul celuilalt: imagineaza-ti cum ai vrea sa fii, cum sa actionezi si cum sa fii vazut de catre altii.

Mai inteligent, mai siret? Ai avut noroc, doar printr-o mare sansa ai ajuns aici. Aminteste-ti ca prima ta prietena a fost Miruna. Shi doar o data te-ai lins cu ea, de-a lungul unei saptamani ea ti-a dat de inteles ca a fost doar pentru o noapte. Bineinteles, fiind prima ta prietena ai suferit. Fraiere. Totusi, ai o scuza, erai neinitiat.

Unele chestiuni pe care le scriu sunt putin trase de par.

Trebuie sa ai un antidot pentru fiecare situatie, trebuie sa faci lucruri care nu prea iti fac placere, stii tu care sunt alea. Atunci cand ma simt naspa si ma gandesc la ceva specific, ala e lucrul naspa. Faptul ca tot te uiti dupa Lydia la scoala. E ciudat, e ceva ce inca nu stiu ce e. Ceva ce nu pot avea, interesant.

Ea a zis ca:
-se masturbeaza de 3 ori pe saptamana
-80% din tot ce are ea sunt eu
-dupa chestia de ieri se simte mai apropiata de mine
-va veni o zi cand o sa ne despartim. a doua zi o sa ne intalnim in unirii la ora 6
Me:
- i-am povestit despre familia mea - taicamiu merge la prostituate
-vreau sa pierd pariul imaginar facut cu el - daca ma casatoresc peste 30 de ani voi primii 1000 de euro
-tot timpul simt ca imi scapa ceva, ca pot sa fac mai multe lucruri dar n-am vointa

In apropierea majoratului: Ramo mi-a spus ca ma iubeste, eu i-am spus ca si eu o iubesc. S-a lins cu Paula si a zis ca e bisexuala. Ma uitam la ele. Apoi eu i-am povestit de copilaria mea - am inflorit cam mult. Ea mi-a spus ca ii este foarte greu sa ii spuna unui tip ca il iubeste si ca spera sa nu ii spun ca o iubesc doar pentru a face sex cu ea. A mai spus ca o sa-i faca faze naspa lui Lydia la majoratul meu. In parcul copiilor, cand am insistat si am vrut sa o ridic pe umeri mi-a spus ca este grea si ca este complexata de treaba asta.

Ce a fost la majorat:
-Ana M. s-a futut cu 3 tipi: Alex, Flavius si inca unul
- M-am distrat cu Ramona prin dormitor: sex oral + hand job. Mi-a placut foarte mult, se descurca bine.
-Concurs de dat cu capul: Marius
-Cupluri prin dormitor. La un moment dat ma uitam la ei. I-am dat afara
-Am dormit 1 ora (ca un prunc)
-Dan i-a facut faza aia lui Lydia: El: Mace te cheama la el
Ea:Cheama-l tu ca vine
El: Nu poate ca se fute cu Ramona
Ea: Zi-i ca eu l-am chemat si o sa vina
-Cipri s-a combinat cu Paula. Ea a zis ca saruta naspa
-Sora lui Cipri i-a dat jos tricoul lui Dan
-Cretinul de Barbu a facut poze
-Dimineata m-am dus sa votez
-Dupamasa am stat in Inca. A fost fain, imi place ear&neck check.
-La 2 zile dupa majoratul meu ea spune ca nu vrea sa faca sex normal cu mine fiindca nu e pregatita. A zis ca eu sunt tipul potrivit, dar ca inca nu vrea si ca spera sa nu se desparta de mine pentru chestia asta.

4 comentarii:

Anonim spunea...

pe cand alte parti ale jurnalului?

mace spunea...

Vor veni. Vreau sa iesi putin din anonimat, cauta-ma pe mess. Cateva carti pe fata.

Anonim spunea...

Nu caut, ci vreau doar sa citesc, seara, pe langa pagini de granat.

mace spunea...

fair enough, ia-ti doza