Subscribe

Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

sâmbătă, 2 februarie 2008

10 simple reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a avea success la femei (partea a 2-a)

7) Fii salbatic, danseaza !

Ai baut cateva beri, deci esti gata sa dansezi. Spre deosebire de tipe, tu nu ai venit la discoteca doar pentru a da din fund pe ringul de dans. Trebuie sa arunci bratele si picioarele intr-o miscare cat mai salbatica si sa te comporti ca si cum ai cunoaste pe toata lumea. Desi te simti ca fiind « de-al casei », ce faci daca totusi, o femeie nestiutoare refuza sa danseze cu tine? Fii pisalog, chinuieste-o cu intrebari de genul : De ce nu vrei sa dansezi ? Okay, se poate putin mai tarziu ? sau una mai buna : Ce te face sa crezi ca as accepta un refuz? Nu-ti fie teama sa faci o scena, oricum nimeni din jur nu o sa auda ce spui.

8) Cum raspunzi la intrebari incomode

Ea:Ma tot uit in oglinda si am impresia ca m-am facut cat o balena. Tu ce zici?

R :Cred ca esti atat de obsedata de greutatea ta incat nu poti sa nu te uiti in oglinda tot timpul, si nici nu suporti sa vezi o femeie mai slaba decat tine. Ai citit prea multe articole din reviste sponsorizate de firmele care fabrica produse pentru slabit . Eu sunt multumit de felul cum arati, te rog nu mai imi pune intrebari enervante.

Ea : Ma iubesti ?

R :Nu am timp sa ma gandesc la asta nu vezi ca ma ocup de atatea alte lucruri : incerc sa evit monotonia, sa fiu mereu surprinzator, sa ma pastrez destul de atractiv pentru tine, caut diferite jucarioare pentru a face sexul mai interesant, etc.

Ea : Te intalnesti si cu alte tipe ?

R:Da. Ultima oara m-am intalnit cu X in barul Y, ne-am Z…

9) Cum sa saruti

In primul rand sarutul este catalizatorul iubirii sexuale si un mod de a vedea daca e cazul sa mergi mai departe. Cand saruti o fata, printr-o miscare circulara si continua (gandeste-te la jocurile in care nu trebuie sa ridici creionul de pe hartie) treci cu finete si grija de la buzele ei catre linia nasului apoi la pleoape, frunte, ureche, ceafa. Intre timp nu te jena sa ii povestesti ultimul film vizionat, femeile reactioneaza pozitiv la astfel de stimulente. Vizualizeaza modul in care saruti, poate ca ar fi bine sa exersati in fata oglinzii.

10) Cum sa te comporti in pat

In timpul actului sexual foloseste cat mai multe pozitii ‘savante ‘ sau acrobatice. Daca femeia iti produce un mic disconfort sau durere, discuta imediat problema. Priveste toata afacerea asta ca pe un sport sau ca pe un mijloc de a experimenta tehnici noi.

11) Ce faci daca o tipa iti spune ca are prieten

Intreab-o ce parere are despre femeile care isi inseala iubitul/sotul. Fii convins de faptul ca, cel putin o data, fiecare dintre noi a calcat stramb.

7) Dedicat unui bun prieten de-al meu
8) Dedicat celor care folosesc un limbaj "relationship corect"
9) Dedicat tuturor celor aflati in primul stadiu al unei relatii
10)
Dedicat tuturor celor aflati in al 2-lea stadiu al unei relatii
11) Sfat aleator, dar totusi util

Domnilor, va urez succes. Doamnelor, sper sa nu va speriati de ceea ce zace in mintea unui tip.

Partea a 3-a,coming soon.

2 comentarii:

Anonim spunea...

You are so on the wrong track.

mace spunea...

Can't you see that this article is a joke (it even has the tag funny)? I am describing all the things that you shouldn't do, although, it is not quite clear what you should do, or if you should "do" anything at all. There are so many "experts", who think that they know much more than an average person when it comes to human relansionships. I have made up my own set of "rules" just to prove how childish and inefficient is an action like this. Obviosly it is innefficient, because you and most of my visitors don't have the slightest patience to figure out was i was really trying to say, but instead they blindly lash into stereotypes.