Subscribe

Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

marți, 26 februarie 2008

Lectia intai

Extrase din cursul mult iubitului nostru “Herr professor”. Frazele scrise in Italic sunt “glumele” spuse de acesta, cu scopul de a ne mai trezi putin din amorteala. Frazele scrise cu bold sunt explicatiile normale.

De ce transformata Laplace? Pentru ca nu intotdeuna exista transformata Fourier.


Stiti, in viitor sexul va fi de nerecunoscut. Cum se numeste filmul ala, cu Silvester Stalone, in care oamenii nu mai fac schimb de fluide? (nota redactiei: raspunsul este Demolition Man iar persoana cu care Rambo vroia sa faca sex se numeste Sandra Bullock) Iti pui chestia aia pe cap si faci sex virtual. Urmatorul pas ar fi sa iti creezi un copil in eprubeta.


Se aplica cu ajutorul fortei brute la intrarea unui SLIT, caracteristica prin raspuns la impuls h(t).


La fel fac si americanii, isi folosesc forta bruta. Sarbii n-au luat-o pe cocoasa de la acestia?


Integrala de la minus infinit la plus infinit din relatia 7.2.2, si iti iese un rezultat frumos.


Daca nu este scris (nota redactiei: la rezultat se refera) inseamna ca reflecta atitudinea mea de lene. Stalin a zis: daca nu stii - te invat, daca nu poti – te ajut iar daca nu vrei - te oblig.


Ce inseamna de fapt functia? Un domeniu de existenta si o lege de corespondenta. Ce este polul? Valoarea care anuleaza numitorul.

In Germania polul se studiaza in liceu, deci e falsa informatia ca la noi programa e supraincarcata, sau poate ca mi s-a adus un manual fals, ceea ce e putin probabil.


Ati auzit de Alina Plugaru- ea e pornostarul acela cu dotari, silicoane si toate cele. Am citit intr-un ziar ca il sicaneaza rau pe Stolo.


Semnalul cu intindere finita este inspre dreapta, deci cauti cel mai din dreapta pol si trasezi o linie verticala cu toporul iar apoi calculezi domeniul de convergenta.


Toporul la romani: daca va uitati pe pro tv veti vedea o sotie ce a lucrat cu satarul cand l-a prins pe sotul ei cu una iar apoi nu stiu ce i-a taiat.


Functia trebuie evaluata acolo unde este definita.


Sa va rugati pentru mine, azi trebuie sa merg cu o doamna din Bucuresti la masa si sunt nepregatit din punct de vedere tehnic. Am emotii, deoarece ea asigura o finantare de 2 milioane de lei, pentru retehnologizarea unor laboratoare.


Daca axa imaginara nu cade in domeniu inseamna ca nu are nici un sens sa mai calculam ceva.
Mi s-a mai atasat inca un…, nu am voie sa spun pentru ca sunt om batran.


Profesorul, care activeaza in acelasi domeniu ca si al meu, a fost uns cetatean de onoare al Clujului, deoarece el a fost cel care a adus Nokia, nu afaceristii. Tot tineretul vroia sa se pozeze cu el! Dar sa lasam la o parte poltica.


Este poligam semnalul. Ai priceput ce ti-am spus sau esti cu gandurile aiurea (nota redactiei: profesorul vorbeste cu un student oarecare).
Deci, metoda este metoda ciobanilor din carpati, se desface in fractii simple iar dupa aia trebuie sa spui ce tip de semnal e.


Cu ajutorul lui Dumnezo luam pauza, mai rugati-va sa ma cheme aia de la rectorat repede la masa.


Acuma numaram gaurile si injuram necazurile transformatei Laplace bilaterale. Daca vrei sa prinzi si un disc din origine, iei de la minus 0 la plus 0.


Heaviside habar n-avea de impulsul lui Dirac din simplul motiv ca Dirac nici nu era nascut. Heaviside, contempland o formula matematica greu digerabila a spus: Este atat de savanta chestia asta dar nu o sa renunt la rezultatele bune doar pentru ca am gresit.


Transformata are Fourier? Evident raspunsul este ciuciu.
Voi nu faceati poezioare? De genul: eu curentul cel indus, totdeuna
m-am opus, numai cauzei ce m-a produs.


Mie de Jojo imi place, vai de capul meu, cand am vazut-o la real am zis: ma, parca o stiu de undeva.
Fourier nu era securist ci un prefect revolutionar!


Translatia in sus este ca apa de ploaie, deci domeniul se duce cu omega zero.


Am auzit ca Putin o sa toarne un film – Agentul 007. Am visat dintotdeuna sa devin securist ca James Bond, cu o mana sa infrunt dusmanii iar cu cealalta sa racolez gagicile. Ce ziceti de Sarkozi? Ce mi-a placut cand s-a imbatat impreuna cu Putin.


Derivarea este echivalenta cu cei care pierd la un joc de noroc iar integrala cu cei care castiga. Daca aduni prea mult poti sa ajungi la D.N.A.


Ma iubeste femeia! (nota redactiei: profesorul vorbeste la teleon cu sursa de finantare).


Cu ajutorul lui Dumnezo am incheiat lectia

8 comentarii:

Alex spunea...

lectia a doua cand va fi? :P

mace spunea...

In fiecare marti va aparea cate o noua lectie. Sau poate chiar mai des, dar asta depinde numai de prostiile spuse de catre profesori.

Bubulina spunea...

Mace,intamplator am o sora profesoara si un mare respect pentru profesori.Iti recomand calduros un experiment: incearca sa inveti pe cineva, ceva.Punandu-te in pielea unui profesor poate iti pica fisa si iti defulezi complexele de inferioritate altfel.
P.S. "Iti pica fisa"= intelegi ca nu e usor sa fii profesor, ca aceasta meserie implica daruire de sine etc

mace spunea...

tot ce am scris in acest articol este absolut real (orice student de la mine din serie iti poate confirma acest lucru), si stiu ca exista adevaruri care spuse intr-un anume fel il pot enerva pana si pe un magar. Vezi, am incercat sa fiu si eu spiritual, la fel ca bunul nostru profesor.
Daruire de sine, bineinteles, imediat s-ar darui unei fete mai tinere.
Probabil ti se pare ca intrec orice masura, dar daca ai participa la orele acestuia ti-ai schimba rapid parerea.
Ce inveti citind articolele mele? TOLERANTA.

Anonim spunea...

Si la ce te poti astepta mai bun, considerand starea societatatii romaneasti de acum?

mace spunea...

Cred ca am trecut dincolo de perioada asteptariilor.

Anonim spunea...

Mie mi-a placut citatul lui Stalin :)

Anonim spunea...

deci asta faceai tu in ultima banca de o dadeai pe spate pe blonda noastra colega :). una peste alta, buna "lectia".