Subscribe

luni, 26 mai 2008

Brand new world

El nu isi mai ingaduie sa vorbeasca fara ironie despre viata sa. Prins intre monitorul calculatorului si un maldar de haine, duce o existenta de om care se autodesfiinteaza.
Deoarece in lume nu mai exista lacomie, sete de putere, lenevie, prostie, frica, omul are timp destul pentru a patrunde in liniste si fericire tainele universului.
Se impart gratis narcotice pentru a satisface dorintele intunecate ale nemultumitilor.
Inca n-am pierdut cursul principal pe care merge viata si nu traiesc cu spaimele unei constiinte de puritan.
El vede plictiseala din viata sa invaluita intr-o vraja neobisnuita. Vrea sa toceasca, deoarece crede ca poate atinge infailibilitatea unei masini.
Vointa de unitate a modelat masura in care lucrurile devin constiente. Omul a devenit simplu, transparent, niciodata in contradictie cu sine insusi.
Apar televizoarele hipnotice, ele imping multimile spre excese absurde si primejdioase.
Dispretuiesc sensibilitatea, lipsa instinctului sexual si a senzatiei placerii, pozitivismul.
Coruptie
Sleire
Metoda
Naivitate

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ea e mereu atenta. Vorbeste cu oarecare greutate despre viata, dar usor despre ea insasi. Cea mai mare forta e logos-ul. Cercul mare de foc se plimba in aceeasi directie zi de zi peste faptura ei, calda. Nu mai viseaza in alb si negru, viseaza fara contur si viseaza...viseaza. E mereu o intrebare si mereu un motiv sa tresara.
Nu mai vedea sticla, vedea Omul. Vedea sursa. Vedea cercul inchis si aruncat in apa, inghitit de un peste. Pestele inghitit de un alt peste si astfel mii de pesti inghititi.
E adevarat.

mace spunea...

:)) Cred ca o sa devii un fotograf foarte bun.