Subscribe

Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

vineri, 29 februarie 2008

Cateva ganduri

Am observat un lucru: e foarte greu sa scrii in timp ce frecventezi totusi cursurile de la facultate si nu vad cum ai putea sa creezi ceva fara sa te dizolvi in singuratate si in nelinisti metafizice. Mai bine spus, mie mi-e foarte greu, dar totusi o sa incerc. Nu o sa fac o analiza despre mitul scriitorului, care intr-o deplina solititudine, simte cum este patruns de misterele existentei. Cum nu pot sa vorbesc nici despre ceea ce s-a mai intamplat in ultimele zile pentru simplul motiv, ca foarte rar sunt la curent cu "noutatile" (a se citi: lipsa de chef), nu imi ramane decat sa trancanesc despre mine, acest lucru fiind mult mai greu decat pare. Si deoarece in vremurile noastre, este important ca mai intai sa spui ceea ce nu esti, o sa ma conformez acestei reguli:
1) nu sunt o persoana "obisnuita"- si nu imi plac cei care se prezinta in modul acesta
2) nu imi place sa ma repet- intodeuna incerc sa imi imaginez noi scheme de gandire
3) nu suport faptul ca trebuie sa ma scol dimineata- iar daca nu dorm 9 ore pe zi ma transform intr-un zombie
Gata, m-am saturat (nici macar nu am ajuns la partea in care vreau sa spun cum sunt eu de fapt), si din ce in ce mai mult mi se dezvaluie inutilitatea acestei actiuni.
Ce mai imi ramane? In legatura cu fetele, diferite sentimente oceanice imi intra prin porii deschisi ai pielii.
Despre faculta - nimic nou pe frontul de vest.
Cum nu pot sa inchid acest articol, fara a critica oamenii ce traiesc in Fuck the Romania, imi permit o scurta observatie:
Oriunde ai merge prin tara asta, ai vedea ca se scrie prost si se traieste si mai prost. Din acest motiv avem foarte multi oameni nesarati, care nu au curajul de a trai vertical. Nu va place ultima fraza, ce ar putea fi spusa la fel de bine, de oricare dintre formatorii de opinie care apar cu regularitate enervanta la televizor?
Anyway, keep it real.

5 comentarii:

Anonim spunea...

True...

Alexandra Cota spunea...

si totusi...cum e o persoana obisnuita?

mace spunea...

O persoana obisnuita este mai obisnuita decat cea mai obisnuita fiinta obisnuita. Iar cea mai obisnuita fiinta este mult mai neobisnuita, decat cea mai neobisnuita persoana obisnuita. Altfel spus, atunci cand poti sa faci diferenta dintre cel mai paros chel, si cel mai chel paros o sa iti spun si eu cum este o persoana obisnuita.

Alexandra Cota spunea...

daca tu poti inseamna ca as putea si eu ;)

Anonim spunea...

Urteter nuytre: http://downer.ugu.pl