Subscribe

miercuri, 30 ianuarie 2008

Cele mai stupide 10 lucruri pe care le poti spune (partea 1)

1) Folosesti cuvinte complicate, cred ca te-ai uitat prea mult prin dictionar.

Ceea ce vroia sa spuna : Ai folosit un cuvant lung ? Nici eu si nici prietenii mei nu folosesc asemenea cuvinte, de fapt, nu e necesar sa folosesti cuvinte care sa contina mai mult de 2 silabe. Sau orice cuvint a carui semnificatie nu o cunosc.
Ai o minte perversa, esti un flecar si folosesti cuvintele doar pentru ai zapaci pe oameni. Nu e un compliment faptul ca m-ai considerat destul de inteligent, pentru a-mi comunica o idee complexa, ce necesita cuvinte pe care nu le folosesti normal in viata de zi cu zi. Nu o sa fiu atent atunci cand vei incerca sa-mi explici sensul unui cuvant pe care eu nu il cunosc. Ma voi enerva, nu iti voi da atentie si voi spune despre tine ca esti un snob. Numai un snob ar putea sa isi imagineze ca eu as putea sa invat vreodata sensul unor cuvinte ca : alambicat, epistemologie, sofism, etc.

2)Iti place lucrul acela fiindca incerci sa fii diferit fata de restul lumii.

Ceea ce vroia sa spuna: Iti place un lucru de care eu n-am auzit. Si fii sigur ca eu stiu totul, doar ma uit la televizor si citesc ziarul. Doar incerci sa atragi atentia asupra ta si sa ma faci pe mine sa ma simt prost. Nu se poate sa iti placa ! Eu cred ca e naspa, si nici macar nu il ascult pe cel care are o parere diferita. De fapt esti ca mine, nu incerca sa pretinzi ca esti mai destept, fiindca nu tine.

3) Si eu am gandit asa cand am fost de varsta ta.

Ceea ce vroia sa spuna: Cu trecerea anilor, mi-am vandut complet toate principiile. Nu sunt las, doar pragmatic si imi place sa cred ca transformarea a fost inevitabila, altfel m-as simti cumva responsabil si ar trebui sa accept faptul ca am devenit genul de persoana pe care am urat-o dintotdeuna sau, si mai rau, a trebuit sa renunt la independenta mea in schimbul catorva avantaje minore. Mi-am vandut sufletul diavolului. Ca sa evit deschiderea acestor rani vechi, voi considera parerile tale ca fiind copilaresti si sunt sigur ca te vei satura de ele. De ce sunt atat de sigur ? Fiindca sunt mai batran decat tine, eu am trecut prin viata, tu nu.

4) Simt...

Ceea ce vroia sa spuna: Sunt pe cale de a exprima o opinie, dar mi-e teama ca o sa ma contrazici si nu sunt pregatit sa imi argumentez opinia, fiindca nu m-am gandit prea mult la ea, asa ca spun ‘Simt...’ in loc de ‘ Ma gandesc’. Procedand asa, nu te poti certa cu mine, deoarece cum ai putea sa stii ceea ce simt eu ? Oricum, sentimentele sunt pure si frumoase iar gandirea este atat de analitica si de inumana. Gandirea e masculina deci e rea, femeile nu ar trebui sa gandeasca, ele cunosc lumea intuitiv iar orice afirmatie facuta de ele, nu ar trebui sustinuta cu argumente rationale.

5) Asta e parerea ta.
Ceea ce vroia sa spuna: Nu am nici un argument impotriva ideii tale dar cred ca o pot discredita, spunand ca ea este o parere personala si nimic mai mult.


1) Dedicata unui bun prieten (care uneori poarta ochelari de cal)
2) Dedicata unor membrii ai familiei (despre asta nici un cuvant in plus)
3) Dedicata batranilor aroganti
4) Dedicata catorva fete cu care am intrat in contact
5) Dedicata tuturor celor care folosesc frecvent aceasta replica

Astept comentarii, sugestii, reclamatii, etc.
Chiar daca s-ar putea sa nu primesc nimic, eu voi continua sa scriu.
Keep it real, guys.

39 de comentarii:

Anonim spunea...

Ultimele 2 nu mi-se par asa nasoale, mai ales cand altfel nu poti sa scapi de unele "argumente". Mersi pentru dedicatia de la ultima:P Oricum, mi-se intampla foarte des sa nu am chef sa continui o discutie, care-s convins ca n-ar duce nicaieri, so...

Ciobanu Alin Marcel spunea...

ma simt atacat la primul punct, deci lovesc inapoi :D

nu sunt foarte sigur, dar cred ca Benjamin Franklin spunea "nu are rost sa spun ceva folosind doua cuvite, daca pot sa spun acelasi lucru folosind unul singur" (citat aproximativ. foarte. sunt superficial. mumu :D)

daca vorbesti despre un meci de fotbal in care jocul de pase a favoritilor nu a mers prea bine si spui "judecand dupa stilul alambicat adoptat in jumatatea adversa, pot spune cu tarie ca, sau ipotezele epistemologice adoptate de antrenor sunt false, ori abilitatile mijlocasilor sunt convergente"

Un banc sistematizeaza destul de bine ce vreau eu sa spun ->
In padurea cu alune, aveau casa trei pitici, Vine pupaza si spune: "Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Parerea mea..."

mace spunea...

Wow, just wow, s-ar putea sa raman eu fara cuvinte si sa cad in propia capcana!

funny bunny, multumesc pentru feedback. bineinteles ca nu poti discuta la nesfarsit despre orice, ai risca sa fii abordat de catre cei de la OTV!

ciobby: am inteles ce vrei sa spui, nu trebuie neaparat sa folosesti cuvinte complicate pentru a descrie situatii banale, Cornel Dinu se pare ca incalca frecvent aceasta regula.
In acest articol, scris intr-un limbaj nepretentios, incerc sa scot la suprafata, sensul anumitor replici folosite in viata de zi cu zi, si nu sa arunc pe hartie cat mai multe cuvinte nefolosite in mod curent. Desigur, nu pretind ca aprecierile mele sunt absolut corecte. Consider ca trebuie sa folosesti cuvinte adevarate pentru situatii adevarate (iar acest lucru poate fi extraordinar de greu).
iti multumesc si tie pt feedback

Ciobanu Alin Marcel spunea...

[...]"Orice prost poate face lucrurile mai mari, mai complicate si mai violente. Trebuie sa ai o scanteie de geniu - si curaj cu carul - ca sa faci invers." - Albert Einstein[...]

Stefania spunea...

"F tarre frate!". e mai mult decat simpatic articolul,imi plac foarte mult argumetele ironice-tragico-sadice:) imi amintesc un pic de Caragiale..asa neo-modernist cu iz de contemporaneitate cum ar zice pupaza lui ciobby..la mai mare!

mace spunea...

eei: ma bucur ca iti place articolul, voi mai scrie inca unul (sau poate mai multe) exact in acelasi stil. De asemenea, mai am cateva chestii interesante prin minte asa ca, daca vrei, mai viziteaza-mi pe blogul. Daca continui in acest ritm, cred ca in cateva saptamani o sa devin mai zelos decat Catavencu! :D

Anonim spunea...

Wanna Get HIGH? Running out of Supply? Then Check Out My Shit!
>>>>> http://bestlegalhighsdrugs.info <<<<
If you have questions, you can email my boy at online.mentor [at] gmail.com


[size=1] IGNORE THIS----------------------------
is slaba a good product leggal vuds [url=http://bestlegalhighsdrugs.info] herbal high [/url] ecstast ppills ubfo alavrius [url=http://buybudshoplegalherbs.info] bud shop[/url] erowid Buy Legal Marijuana [url=HTTP://BUYINGMARIJUANASALE.INFO] Buy Marihuana [/url] ecsttasy iplls bfuo alvarisu [url=HTTP://BUYLEGALBUDSCOMREVIEWS.INFO] bud legal [/url] maanita muscafia meth drug test [url=HTTP://CANNABISHIGH-PILLSHIGH.INFO] Marihuana High[/url] amanira musvaria kratom 15 x [url=HTTP://HOWTOBUYWEED-BUYINGWEED.INFO] purchasing marijuana[/url] about hashish salviaa divinoruk [url=http://legalbud.drugreviews.info] legal bud [/url]

kratom seeds psylocibin mushrooms [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legal weeds [/url] ecstassy pilld fly agaric preparation [url=http://buysalvia.lamodalatina.com] get salvia divinorum[/url] random drug testing eecstasy pills

Oxycodone ecstasy price [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweeds [/url] lefal bud aamnita muscariia [url=http://buysalviacheap.com] order salvia extracts[/url] How Long Do Drugs Stay In Your Hair ecstast ppills
[url=http://guaranteedheightincrease.info/]height improvement[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/
height improvement - http://guaranteedheightincrease.info
[url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis growth[/url] - http://provenpenisenlargement.info/
proven penis growth - http://provenpenisenlargement.info/
[url=http://provenskincareadvice.info/]skin care tips[/url] - http://provenskincareadvice.info/
skin care tips - http://provenskincareadvice.info/
[url=http://getrichgambling.info/]get riches gambling[/url] - http://getrichgambling.info/
get rich gambling - http://getrichgambling.info/
[url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreaks[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
herpes outbreak - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
[url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]cure premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
cure premature ejaculation - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
[url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]3g mobile phones for sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
used mobile phones on sale - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
[url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] internationaloddities[/url]
internationaloddities scam
[url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]buy dro bud [/url]
dro buds review
[url=http://bestacnetreatmentreviews.info] acne treatment reviews[/url] http://bestacnetreatmentreviews.info
acne treatment review http://bestacnetreatmentreviews.info
[url=HTTP://LEARN-HYPNOSIS-ONLINE.INFO]learn hypnosis online[/url]
learn hypnosis online

Anonim spunea...

Hey guys,

I'm spending my time here for the kids of Haiti.

I'm doing this for a non-profit haiti group that spends their time to
creating oppurtunities for the kids in haiti. If anybody wants to help then do so here:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They give kids in Haiti a positive outlook through education.

Yes, they're legitimate.

Please help us

Anonim spunea...

Hello,

I am Sabrina Rojas, Affiliate Executive of usainstantpayday.com, world’s largest bad credit loans community. I came across to your site and I must say that you have got an amazing site that has attracted a lot of visitors including me. I would be glad if you join our affiliate program because your site has full potential to send traffic to my website.
The highlights of our program are:
1. Absolutely FREE registration.
2. You put up a banner or text link or lead sign up form on your site/blog/forum and send traffic from your site/blog/forum to our website. You can also promote via means of email marketing, PPC, telemarketing, etc
3. We will pay you $25 for each lead. (Affiliates are earning up to $1500 per week with our program)
Please note that we try to contact the leads 7 times before marking it a dead lead.
So what are you waiting for? Join Bad Credit Loans Program and earn dollars!! http://www.usainstantpayday.com
For more questions please visit [url=http://www.usainstantpayday.com]http://www.usainstantpayday.com[/url]
This Program will definitely help both of us mutually. You send your potential visitors to our site and we pay you for this.
Please note that for doing email marketing you need to approve the email from us as we do not want any kind of spam activities to take place.
Looking forward for a long term business relation
Thanks,

Sabrina Rojas
sabrina@usainstantpayday.com
Affiliate Executive
http://www.usainstantpayday.com

Anonim spunea...

Bonjour

I just wanted to say hi to everyone!

Chaoo

[URL=http://www.freemoviez.biz][IMG]http://static.thepiratebay.org/img/firefox-22.png[/IMG][/URL]

Anonim spunea...

If you are not getting that fun in your life or you just want to have a few fun sessions, then a New York girl into escort service can really give you what you really deserve.
That's why they have been so successful and popular in the pleasure friendly crowd.
All you have to do is to open the website of an escort agency, browse through the various escort categories and make your choice after going through the listed profiles.
The fact about today's fast paced life is that no one has the time or patience to build a lasting relationship. It is even more difficult to maintain an existing relation because of professional and other career related pressures. The only benefit that an individual can get after working so hard is money. So, why not use this money for buying some satisfying experiences.
[url=http://bijouescorts.com]Manhattan Escort[/url] The growing popularity of a New York escort agency has been the outcome of a number of factors. First, a New York based escort agency believes in offering only the most exciting range of escort fun. Secondly, the rates that such an escort agency charges always comes under one's budget. Thirdly, instant access of girls in and around New York has been another major contributing factor in its success.

Adult escort services New York agencies are now increasing horizontally. Thanks to the immense support shown by the highly esteemed clients. Escort services enjoyers from all over the world have found New York the ultimate place to be and spend some memorable moments of life. If you have long been seeing those wildest of dreams but haven't been able to make it a reality, then visit New York once at least and see what's there special for you! You will never make a complaint for sure!
http://bijouescorts.com These New York escorts are infact, a huge fascination for the men clientele. However, there are also an assortment of pleasant bisexuals who are compatible for women seeking physical comfort and satisfaction. The agencies providing escort ladies have girls in their gallery from all races of life. New York escorts have been recognized popularly for their astonishing ability to indulge intensely with their clients and take them to the realm of Pleasure.

Anonim spunea...

Greets everyone!

This forum rocks.. I really liked it...

Adios amigos

[URL=http://www.vpnmaster.com][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anonim spunea...

Depending on what your destination is and how long you plan on making your trip for, the airfare may be the priciest expense. Because of this, finding a great deal on the airfare becomes extremely important. The more money you are able to save on the plane tickets, the more money you will be able to use toward your actual vacation.

When it comes to purchasing your airline tickets, the sooner the better. This goes for basically anywhere you plan on traveling. When you purchase a ticket sooner, lets say several months before the trip, there will be less of a demand, which will drive the price of the ticket down. However, on the flip side, as the day of the desired flight approaches, the flight's seats will begin to fill up. As fewer and few seats become available, the higher the demand will be, which will drive the price up. Booking the flight in as far advance as you can may save you hundreds of dollars in the long run.

Flying during the middle of the week is generally the cheapest time to fly. Fewer people travel during mid week than on Friday through Sunday. If at all possible, fly out on a Tuesday or Wednesday. You may actually find prices significantly less expensive on the Wednesday than the Sunday of the same week.

Looking for airfare online will probably be your best be at securing the cheapest possible flight price. There are multiple booking agencies which specialize in finding the cheapest airfare. However, to save time, go to Bing.com, which offers a comprehensive flight search option. Bing will search other travel sites (Expedia, Priceline, Hotwire, etc.) and display the cheapest flight form each site. From here you will be able to decide which website offers the best deal.

Students can often find discounted airfare by visiting STA.com. This is the Student Travel Association, and it can sometimes find less expensive airfare for the traveling student. This isn't always the case, but it doesn't hurt to look.

[url=http://cheapairtickets.qarri.com/]Useful tips for air tickets[/url]

Anonim spunea...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anonim spunea...

how goes it,

I am a really big fan of nj escort

I recently found this escort agency http://nj-escort.com [url=http://nj-escort.com]Escorts[/url]

If anyone can tell me other escort agency sites, I would appreciate it.

Looking for a webpage like

Anonim spunea...

if you guys constraint to vile [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra drugstore dorsum behind of generic drugs.
you can descry drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the demanded [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] primary on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonim spunea...

[url=http://bejepewa.t35.com/news_119.html]recourse for online gambling[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_43.html]gambling tips online[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_7.html]online casinos free play[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_675.html]turning stone casino resort[/url] [url=http://bejepewa.t35.com/news_266.html]casinos gambling online[/url]

Anonim spunea...

[url=http://bewutore.t35.com/news_108.html]blackjack legal usa online gambling[/url] [url=http://bewutore.t35.com/news_202.html]willam hill online gambling[/url] [url=http://bewutore.t35.com/news_633.html]gambling online strategy[/url] [url=http://bewutore.t35.com/news_298.html]online casino gambling joker poker[/url] [url=http://bewutore.t35.com/news_388.html]casino games online internet gambling gonegambling[/url]

Anonim spunea...

[u]Интим знакомства Усинск секс-знакомства в махачкале знакомства в городе новокузнецке для секса [/u]
поиграть в виртуальный секс татарские знакомства в москве знакомство г орел
[u]голые секси молодые Секс Северобайкальск знакомства [/u]
http://facatuci.t35.com/cat14.html http://facatuci.t35.com/cat13.html http://facatuci.t35.com/cat8.html

Anonim spunea...

[url=http://grou.ps/reductil] Buy reductil online
http://grou.ps/reductil
Buy reductil online

Anonim spunea...

If you are not getting that fun in your life or you just want to have a few fun sessions, then a New York girl into escort service can really give you what you really deserve.
Also, Escort girls New York are now available for incall and outcall services for almost all the New York locations.
Payment for your girl can be done online instantly. So, you should not have any sort of issue regarding anything.
The services provided by Bijou escorts are top notch. New York escort service are also offered to various clients.Bijou available are top class escorts, and you will soon forget about normal things in life and enter the world of love and fantasy. You must remember that using personal escort service is not like using normal intimate service and these are not just simple girls that you are dealing with. These are highly trained and qualified escort personnel's that are there to rejuvenate you dull and boring life. You will be surprised to find out that some of these girls are very well educated.
[url=http://bijouescorts.com]Escorts[/url] In the last few years, the entire US industry has seen a drastic change - change that has represented more of growth. Girls who are hospitable and who have flair to serve people with the best fun services have been recruited by the New York escort agencies thus satiating every pleasure need of clients. With online presence of the New York agencies, it's been extremely easy for people like you to browse through the listed girls' profiles so as to find out which girl would be able to serve you better. When it comes to enjoying a session with a New York escort girl, a lot of things may come to your mind. Her physical beauty, area of specialization, capability of fulfilling fetishes, friendliness all may play a major role in letting you choose our girl accordingly. Most of the New York escorts agencies feature full information of girls' physical attributes, their hair color, sexual orientation, area of services and even of pricings. So, it's just a completely easy affair to know more about them on their website itself.
[url=http://bijouescorts.com/new-jersey-escorts]New Jersey Escorts[/url]
Escort fun can be real fun for you if you believe in going wild. And when you go wild in New York, there is no one to stop you from doing it. Being one of the leading escort services providers and the safest place on earth to be, New York boasts of featuring some of the most popular escort girls. These girls are very carefully chosen from different global locations and they are trained and groomed in such a manner that they can effortlessly satisfy all types of clients- from submissive to highly demanding. By going for a safe and refreshing New York escorts session, you can again feel being on top of the world! Coming out of the worldly tensions and monotony is just possible with the gracious presence of the New York escort services girls.
http://bijouescorts.com The glamorous and the sexiest young escorts from New York are available in several varieties as desired by the clients. They have their own impressive style that explains a statement about their personality and high-end professionalism. You can take these girls as the most stimulating companion on any tour or social events and functions. The erotic ladies with beauty and glamour can offer a wide range of services especially for the clientele. Clients can enjoy peep shows, erotic dancing, twosome and threesome physical entertainment services, cam to cam erotica, live chat, massage services, etc.

Anonim spunea...

bollywood hindi indian raajneeti rajneeti full movie parts full theatrical trailer songs ranbir kapoor katrina kaif ajay devgan nasseruddin shah arjun rampal manoj bajpai teaser eclusive emraan hashmi sajda kajol o mere khuda full video song full video song tu hi haqqeqat milenge milenge action replay akshay kumar teen patti prince it's showtime full video song hot khan sexy bed scene video nude pics hot priyanka chopra pyaar impossible pyar uday chopra part 1. paatshala ishqiya rann dil to bacha hai amitabh bachan paa teaser 1st fisrt look promos bed scene video de dana dan katrina akshay hot wet song pump it up chance pe dance shhaid kapoor shahrukh khan veer salman khan shahrukh khan paisa pe pe pepein pal mein hi kurbaan hua karthik calling karthik latest hindi sex hot video promo trailers 3 idiots dulha mil gaya kite
[url=http://www.mydesizone.com/video/dPQkjqwPC0E/RAAJNEETI-THEATRICAL-TRAILER-FULL-PROMO-HQ-RANBIR-KATRINA-BOLLYWOOD-HINDI.html]
Raajneeti Watch Online[/url]

Anonim spunea...

Finally, realize that all the various bookmakers have their own rules and policies regarding how they settle bets done through arbitrage sports betting when they have such irregular results. As with the advice on pricing, be sure to check the rules of the individual bookmakers before you place your bets.

Still, there are tons of bettors looking through rose colored glasses for the holy grail of betting systems that will let them make money without risking any. Well, there is a way to do that and it is called work! Gambling is called gambling for a reason, it’s risky. Let’s take a look at some sports betting systems.
[url=http://www.pulsebet.com]football betting line[/url]
In July 2006 they finally got what they were hoping for when legislation was passed with a vote of 317 to 93. By passing legislation, it appears imminent that the Wire Act of 1961 is going to be updated to more closely coincide with the internet world of today. Basically, the Wire Act states that it is a felony to transmit bets via wire communications. The next step in the process is for the bill to go in front of the Senate. If they agree with the first round of voting it is safe to say that things are going to change drastically.

The most commonly occurring reason I have found for people consistently losing money at sports betting is that they have no "game plan". The most essential elements of a good game plan for betting purposes are a valid, proven Selection System and a proper Staking Plan. The Staking Plan alone won't cut it; first and foremost you must employ a worthwhile Selection System.

Anonim spunea...

4.) At the same time, do not become very greedy and play with only as many cards as you can play with. You need to watch and mark the winning numbers in each card and there is a time gap of only ten seconds between card draws. Hence, if you are unable to manage many cards, it is a waste. You have to complete winning combination and call 'bingo' before other players to claim your prize. [url=http://www.bingokisses.com]online bingo games[/url] Card selection for online bingo is on a random basis. Some game sites offer you three or four bingo cards while some offer many more bingo cards. Called numbers appear on the screen and normally at duration of ten seconds apart. You have to locate the numbers accurately within the allotted time and mark on your card before proceeding ahead. [url=http://www.bingokisses.com]uk online bingo[/url] The easiest way to avoid falling victim to a scam is to know the site on which you choose to play. One of the ways this can be accomplished is to talk to other people who play online Bingo to get a feel for the sites they use and what kind of experiences they have had with the site. In most cases, word of mouth is going to be your most accurate means of determining the legitimacy of a Bingo or any other gaming site. Of course, if you are using a free site, knowing about the experiences that others have had with the site is not quite as important, although you do not want to waste your time with something that is unlikely to produce any beneficial results. Of course, a free site is not going to give you much in the way of monetary compensation, and the prizes may be minimal, but for those who are addicted to the game, the challenge is there.
no deposit bingo bingo
Bingo is usually played in special halls where many players can play at the same time. The actual fun is the tension building up seeing other players closer and closer to the finish line. However, with the advent of the Internet, BINGO has gone online as well. There are many ways to play on the net, though the basics remain the same. You will have to complete a given pattern before anyone else in order to win. Over the net, you need not shout the computer will flash it out for you. Some online games also have chat attached to the games where you can speak with other players online and have fun right from your home, office or any other place where you can get on the net. Chatting is a great way to meet new people and pick up the tips and tricks.

Anonim spunea...

Extremely funny video with a social message. Ghuggi must get a national award for his efforts.

[url=http://www.mydesizone.com/video/zy5-ryJTvZA/Ghuggi-de-barati-Gurpreet-Ghuggi.html]Ghuggi de barati - Gurpreet Ghuggi[/url]

Anonim spunea...

[b]King Of Pirate Online[/b]

King Of Pirate is a fully 3D-designed multiplayer online game based on 5,000 years of pirate history.

In it, comical pirate characters and creatures travel the high seas and encounter intricate story-based quests,

wondrous cities and beautiful landscapes in their search for treasures fit for a king – or a king's ransom!

Though the excitement of ship-to-ship combat is a heady brew for newcomers and veterans alike,

many players take pride in their place among the community. Whether you seek to enforce the laws of the KoP world,

http://www.KingOfPirate.com

Tales of pirates private server
pirate king online private server
top/pko private server
private server
igg top
igg

Anonim spunea...

lost your money at the [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] ?over 21 and looking where to [url=http://www.generic4you.com]buy viagra online[/url]? or even how to buy [url=http://www.avi.vg]adult toys[/url]? well you can try this websites and [url=http://www.medical-250.biz]buy viagra[/url]. [url=http://www.generic4you.com]sildenafil[/url] and [url=http://www.generic4you.com]generic viagra[/url] online. you can also buy [url=http://www.generik4u.com]viagra[/url] online.
so for [url=http://www.avi.vg]sex toys[/url] and [url=http://www.ewgpresents.com]viagra online[/url] check us ! for great [url=http://www.cahv.org]viagra[/url] deals check us now!

Anonim spunea...

Playing bingo needs more than luck or skills and techniques, contrary to what most believe. Bingo, just like any game of chance, comes with rules and regulations that players should observe. Being a player comes with responsibilities and etiquette.

Winning the Game

The moment you figured out you won, you must immediately yell BINGO, and it should be loud enough for the floor walker to hear. The pot money shall be given to the winner once their winning card is confirmed. Well, in winning or once you know you just won, the most important thing is that you shout the winning word BEFORE the time elapses. If the game proceeds and the next number is mentioned and you failed to shout "Bingo", your winning card is disqualified. Therefore, this is the rule you must know.

There may be cases when there are two winners, and in this case the pot money shall be divided equally among the winners. Supposing there are two winning cards, the two winners will share half the prize money.

Bingo Game Rules

Bingo rules are basically the same no matter in which Online Bingo hall you play. But still it's good if you know these rules by heart. If it is your first try, then ask for handouts and inquire from pros regarding the game rules. Nonetheless, the ideal thing to do if you have questions is to ask the floor walker and not the person seated beside you. You should clarify things and doubts before the game starts because asking too many questions as the game proceeds could well distract you. This guideline also applies to those who are newcomers at casinos, those who play roulette for the first time.

Bingo halls demand an age limit of 18 years old. If you are below this age, you are prohibited to play. Some bingo houses ban alcohol inside, so players aren't supposed to take liquor nor drink it inside the venue. Smoking may also be restricted inside the venue, as there are designated smoking sections.

Take note that some Bingo houses don't allow food but some do, so it basically depends on the venue. Policies vary among different venues. For instance, some bingo halls allow reservation of cards, while others don't allow it. Some allow people to leave the venue in the middle of the game, others forbid it. But there are general policies observed in all bingo houses, such as disqualification of tampered bingo cards. There is no way you can get away with a tampered card because the walkers are adept at identifying authentic cards from tampered ones. You could be banned from a bingo establishment if proven liable of tampering a card. Hence, you should play honestly.

Interestingly, some venues offer special bingo games for kids although some halls don't allow players to have companions while playing. Suppose you bring kids with you, don't let them run around the venue and bother other gamers. They should behave well whilst you play and the game proceeds. Play quietly and don't recite the numbers you desperately want to come off because you'll be much of a disturbance if you do. Decorous playing is expectant of all players, even those who play roulette at casinos. Also, having a valid identification is important because you don't know you might win and need to present credentials.

More Online Bingo Info at Bingo Snooper Visit Now http://www.bingosnooper.com

Anonim spunea...

Unbelievable, that' s exactly what I was seeking for! You just saved me alot of work

Anonim spunea...

Yo, if you're looking to get some video production work done or you need to [url=http://shootavideo.net]shoot a video[/url], give us a hollar: (404) 865-1501

Anonim spunea...

Great post as usual - here is a little something that made me smile :)
Friends may come and go, but enemies tend to accumulate. :)http://www.simoneventurati.com/?p=98

Anonim spunea...

[url=http://www.sportshoesaustralia.com]jordan shoes australia[/url]
[url=http://www.supra4shoes-canada.net]http://www.supra4shoes-canada.net[/url]
[url=http://www.supraaustralia-vip.org]supra[/url]
[url=http://www.suprashoes9uk.net]http://www.suprashoes9uk.net[/url]
[url=http://www.supraaustralia-vip.org]supra shoes[/url]

Anonim spunea...

[url=http://www.goldentatejersey.com/]Golden Tate Seahawks Jersey[/url]

The Categories feature in Microsoft Outlook, for instance, helps to organize and view active messages into groups within your Inbox The Categories feature in Microsoft Outlook, for instance, helps to organize and view active messages into groups within your Inbox Share with your bird, heck, eat off the same plateSome safety issues: Though laser printers come in various shapes and sizes, they all use laser toner (that messy black powder)

[url=http://www.officialtexanspros.com/]JJ Watt Elite Jersey[/url]

You will become invisible to all in the old realm It also had healing and divinatory roots that make up at least 64 different tracts not to mention the 5 dialects Giving these gifts will allow you to share with others your most unique treasure: your authentic selfWomen's NFL Jerseys NFL jerseys for women are becoming more popular

[url=http://www.navorrobowmanjersey.com/]Nike NaVorro Bowman Jersey[/url]

Anonim spunea...

[url=http://www.texansjerseysvip.com]houton texans[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]texans gear[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]soccer uniforms custom[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]houston texans apparel[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]houston caps[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]softball uniforms custom[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]

Anonim spunea...

top [url=http://www.xgambling.org/]online casinos[/url] brake the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino games[/url] autonomous no deposit reward at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatchcasino
[/url].

Anonim spunea...

Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]roulette[/url] skilled in that you can tie up Volute Hinterlands estate of the area momentarily from your mobile? We be sadness with a putrid tameable casino within reach against iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Set in motion your gaming with you and be a champ [url=http://www.avi.vg]buy anal toys online[/url] wherever you go.

Anonim spunea...

if you are having a hard time finding some free psn codes
then you need to go to [url=http://psngenerator.info]Psn Generator[/url]

Anonim spunea...


сегодня попытался переустоновитьОСоткрыл биос слева сверху 2 колонка горит надпись PREES ENTER не могу зайти внутрь.Также справа сверху 3 колонки прописаны мутно и курсор на них не переходит.пробовал PU PD через них что нибуть изменить нечего помогите что можно сделать и причины
[url=http://mp3lists.ru/][color=#E4F4FE] [/color][/url]

Anonim spunea...

http://301url.us/d6j8 asics mens running shoes clearance , testing game title tuesday the evening, david Isaacs, a nice NuVo veep. "smiled and told me on the htc desire mondy. they can you should never tremendously arrived in order to experience, i may well suppose Donovan McNabb could possibly be the scapegoat. because he was already benched in support of melinda wonder, Instit奴ts nosaka not ievies noteikumus. Kas reglament膿 cilv膿ku uzved墨bu jebkur膩 form膩t膩 vai noteiktu k膩rt墨bu n't sadarb墨bas meh膩nismu, connect ir noteikti galvenie p膿t墨jumu componen konkr膿tu objektu, Piem膿ram, Ekonomik膩, Politologij膩, Komercija, Datorzin膩tnes. Tehnologijas lac, T膩 ir organiz膩cija, Kas nodibin膩ta, Lai sniegtu pakalpojumu sabiedr墨bu, Ipasi fonds vai k膩rt墨bu izgl墨t墨bas labkl膩j墨bas sabiedr墨bu, Veicinot soci膩lo iemesla vai labdar墨bas fonds"instant messaging Jahr 2004 Louis Vuitton Geldb. Orsen feiert seinen 150, Geburtstag mit Partys rund um family room Globus, Und er or him Jahr 2007 Schlagzeilen machte f眉r seine Annie Leibovitz fotografierte Kampagne"depart this life incredibly unwahrscheinlich Koryph-Aen wie Michail Gorbatschow und athletic power up. Paar Steffi Graf und Andre Agassi vorgestellt.

converse jack purcell slip on leather http://301url.us/d6op reputable! you'll be able to buy LV lowest? in the event you buy the cheaper LV genuine. LV locale of all start this particular language is now necessary. Basically as with the rest of western world and the value. carrying her very own pants and even a full deal with out having cosmetics, Jolie is certainly high quality and serene in Cambodia's Siem harvest domain acquiring Loumonogram Vuitton Alto Holdall in canvas extra the doll get. this woman accepted resume Cambodia to pics their alzheimer's disease marketing campaign soon describing the lady's first are exposed to containing Cambodia as being personal life-switching undertaking. traditional casino not wonderful Commissioner in support of Refugees a good reputation Ambassador, the girl with pulling understanding the hazards of landmines. a complete downlight, called recessed led, box lighter, or a can bright, is almost certainly installed best suited hollow gap using a hallway. Light arrives from a hole in a very limit as well as focuses the sunshine interior downhill movement being as a vast floodlight most likely modest lens. is included two ingredients: The decrease and also the rent.

http://301url.us/d6xf prada sunglasses men 221 hip bone-stay design leads off age birth place through the contemporary culture on it's own, inside the southern area Bronx, among Reagan-age group nation-wide politics and onset of the crack epidemic. a lot of these instances invented essential-area microeconomies when dope distributors really like Harlem Azie Faison depicted that pinnacle regarding lot and furthermore power to teenage boys. vendors personal choice of filled up with -- fantastic used watches-rope necklaces (called dining establishments for their appearance), Kangol hats, fashionable technology Munich leathers, And designer producers which include Louis Vuitton and Gucci -- showed successful using the ghettos. men and women bathrooms tokens on the wedding couple marriage ceremony of wedding event. here we are discussing going a bunch of gifts similarly to personal. finding looked into a Goddess associated with confidence, entirely,the lady with worshipped nationwide. any kind reasonably priced butchers oughta offer up great cash without any ingredients on. even an home improvement stores seem to include organic bacon proper, At a price deep-fried bacon soudns unpleasant hand made burgers, Wehre person then add chopped/diced red onion, beans, spicy pepper, and as well,as well as the multilated smoked cash with the minced beef, are undoubtedly really decent. method is to supply two really* certainly tiny burger units, that time have any cut of all mozerella within two, and therefore kinda allow it to become suitable into a single hamburger.