Subscribe

joi, 31 ianuarie 2008

10 simple reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a avea success la femei (partea 1)

1) Fii agitat
La prima intalnire, fa cat mai multa miscare (de ex :gesturi largi si teatrale), gandeste-te mereu la ceea ce se va intampla in momentul urmator, asigura-te ca esti singurul care vorbeste (intreruperile te pot scoate din ritm), incearca sa te porti cat mai stupid cu putinta.
Daca te simti molesit comanda o bautura tare, fumeaza o tigara. Nu uita, la o intalnire nu trebuie sa te distrezi ci doar sa impresionezi. Dupa intalnire evalueaza prestatia ta acordandu-ti o nota sau un calificativ.

2) Arata-ti sentimentele
De fiecare data cand o femeie te face sa te simti ridicol, emotionat, coplesit, nervos sau trist nu-ti fie teama sa o insulti chiar daca vei regreta asta mai tarziu. Fii un animal, nu gandi inainte sa vorbesti. Vei vedea ca este mult mai bine sa te descarci decat sa nu spui nimic. Poti mai tarziu sa o impresionezi prin lacrimi sau sa recurgi la reprosuri si amenintari.

3) Fii transparent
Actioneaza mereu previzibil si fii convins de faptul ca dupa cateva intalniri ar trebuii sa stii totul despre persoana cu care te intalnesti. Nici un lucru nu merita o atentie sporita, de aceea iti recomand sa fii indiferent la tot ceea ce se intampla in jurul tau.

4) Nu renunta la trecut
Trecutul iti influenteaza prezentul si viitorul, oamenii nu trebuie acceptati asa cum sunt. Daca crezi ca partenerul tau a facut lucruri « interesante » (fii sigur de asta), cere insistent sa vorbeasca despre ele, nu uita sa adopti o atitudine dispretuitoare. Daca trebuie sa vorbesti despre trecutul tau, inventeaza cateva minciuni credibile.

5) Fii sloampat
Avand un aspect neingrijit vei atrage mai multe femei ca oricand ! Haine soioase, par naclaiat, unghii netaiate si murdare, dinti nespalati, toate acestea te fac mai atractiv in ochii femeilor.

6) Insista,insista,insista
Daca o fata iti da papucii, inarmeaza-te cu rabdare si incepe sa scrii mail-uri, sms-uri, scrisori (daca esti de moda veche). Ce trebuie sa contina scrisoarea: un elogiu inchinat femeii (cuvinte cheie: frumusete, puritate, nevinovatie, bunatate sufleteasca, altruism,etc), amintirea timpurilor petrecute impreuna (nu uita sa vorbesti despre: primul sarut, prima oara cand a-ti facut dragoste, prima..., cadouri, prieteni comuni, aventuri, familie, sentimente, excursii,etc), planuri de viitor (aici, trebuie sa promiti marea si sarea). Ideea e sa o bombardezi cu informatii, sa o suni de 10 ori pe zi, sa creezi situatii in care te poti intalnii cu ea sa « vorbesti », sa ii oferi cadouri scumpe. Fata trebuie sa fie convinsa de faptul ca tu nu vei renunta niciodata la ea.

Domnilor, va urez succes !

6 comentarii:

Anonim spunea...

Deci, tu sau faci misto, sau faci totu pe dos. N-am mai ras atata de la articolu lui DeMaio: http://demaio.info/?p=1112
Sper din suflet ca articolul asta sa fie o gluma.

mace spunea...

Fac totul pe dos, initial, titlul articolului a fost "10 simple reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a NU avea success la femei", dar m-am gabdit ca ar fi mai interesant sa-l schimb, ca sa vad cine cade in plasa! Unii mi-au spus ca sunt de acord cu tot ce am scris in afara de punctul 5! Wow, just wow!
Iar DeMaio e Dumnezeu, recomand articolul scris de el tuturor persoanelor care au putin spirit combativ si celor care nu sunt orbiti de catre prostiile "glam" intalnite la tot pasul.

Anonim spunea...

Fuckin' shit, m-am mai linistit...oricum, aia care o aprobat ce-ai scris...laaaaaame (a se vedea ultima scena din episodul 2, sezonul 11 din South Park)

mace spunea...

Cand am spus unii, ma refeream la 2 tipi! De obicei, persoanele care navigheaza pe internet nu citesc integral un articol si nici nu se gandesc la ceea ce vrea sa spuna el.
Poate din cauza asta au aprobat ceea ce am scris eu.

Anonim spunea...

io inteleg ca poate ti-s prieteni, da mai lasa vrajeala:P

mace spunea...

Aici m-ai prins :P