Subscribe

miercuri, 23 aprilie 2008

SLANG

Motto: "Militantele extremiste ale egalităţii dintre sexe pot de-acum concura de la şliţ la şliţ cu bărbaţii. Niciun pisoar nu le va mai sta în cale!"

Femeia secolului 21 isi revendica "dreptul la buda" si este pregatita de smardoiala pentru a-l obtine. Si totusi ce inseamna acest "drept la buda"? Ce vor femeile si ce trebuie tu sa faci?

1) Vor un sex buddy care sa dea la geanta! De asemenea, el nu trebuie sa se sperie atunci cand ea vine obosita de la lucru si ii spune ca nu ii poate oferi o savarina ci doar o laba spaniola.
2) Nu vor sa fie sictirite, si nu accepta ca tu sa futi buha.
3) In nici un caz nu se vor simti atrase de o persoana care vorbeste in argou sau de un aburit care o da in balarii in mod constant.
4) Vrei sa vegetezi ziua iar seara sa te abtiguiesti putin? Ai nevoie de cojones pentru a pune in practica ceea ce iti voi spune acum: tineti femeia regulata si prost incaltata! Si mai ales nu vorbi niciodata despre asta, altfel in cel mai bun caz te va lua serios la pula si te va killari cu o pizdometreala executata exemplar.
5) Vor ca tu sa le iei pe dupa corcodus si sa la mamelesti bine, asa ca fii atent cu mistocareala, invata sa flirtezi si nu fii pocahontas-fa si tu din cand un pornache.
6) O alimentatie mai pasunista, world peace.

Niciun comentariu: