Subscribe

Powered By

Free XML Skins for Blogger

Powered by Blogger

duminică, 24 februarie 2008

Mesaje din scara blocului

Astazi, in timp ce imparteam pliante Kaufland, am citit intr-o scara de bloc urmatorul mesaj:

"Intrucat pe cutiile postale sunt afisate numerele apartamentelor din acest bloc, iar in unele cazuri chiar si propietarul locuintei va rog sa faceti efortul de a lasa corespondenta in FIECARE cutie. Este mult mai simplu pentru toti, sa nu ne mai cautam zilnic corespondenta printre plicurile, pliantele, hartiile imprastiate in diverse locuri din scara. Mai mult decat atat unele plicuri contin informatii confidentiale, motiv pentru care cutiile postale poarta totusi lacate!"

Eu nu sunt obligat sa respect aceasta regula, dar simtul datoriei (si mai ales elocventa mesajului) m-a indemnat sa pun cate un pliant in fiecare cutie (lucru ce foarte rar se intampla in alte imprejurari). De asemenea, nu pot sa nu ma intreb, a dorit cineva sa nu mai existe lacate la cutiile postale?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-o zi am gasit pe scara blocului unei prietene un afis pe care scria exact asa:
'Va rugam nu mai cotrobaiti in cutiile postale ce nu va apartin. De asemenea va rugam sa nu mai furati scrisorile. Multumim'.
Apoi mi-am adus aminte de unul din vecinii mei care are obiceiul de a deschide toate cutiile postale ai caror proprietari nu stau sa le inchida si sa verifice toata corespondenta lor. Uneori chiar desface plicurile sa vada facturile. Cred ca ii place la nebunie chestia asta, desi n-am sa-l inteleg niciodata.

mace spunea...

E un fetis de-al lui, daca in timp ce merg pe strada o sa se uite un necunoscut ciudat la mine, o sa presupun ca este vecinul tau (nu de alta, dar daca zici ca are mult timp liber la dispozitie ar putea sa-mi sparga adresa de mail).